Наше изложбе

  • Posted by: admin
  • 2014-10-03

Наше изложбе

Представљање наших радова

 

            Као и претходних месеци и овог месеца је наш Завод имао прилике да се представи у најбољем светлу, кроз многобројне изложбе. Изложбе су биле организоване како у нашем граду, тако и у многобројним градовима широм наше земље.

Уз помоћ удружењажена „Кнегиња Милица“ широм Србије, продајне изложбе радова наших корисника Завода, постигле су велики успех.

У радионицама у оквиру нашег Завода, поново је отпочела израда одевних предмета од вуне, везене хаљине, блузе, сукње, као и хеклани и везени ручни радови. Сада је наишла сезона, када се доста потражују одевни предмети од вуне, а само током овог месеца је продато више од педесетак вунених чарапа.

Током овог месеца, а на позив поменутог удружења била је организована изложба у Пешачкој зони, која је трајала два дана, а такође смо се заједно приказали и на изложби у Баточини. На поменутим изложбама, осим домаћина присутни су и редовни гости, излагачи из других градова.

Поред поменутих изложби, током овог месеца, наши другари са својим радовима су се представили и у селу Ћићевац, где је био организован Фестивал здраве хране, домаће кухиње „Здравфест 2014“.

Како су се провели на поменутим изложбама, најбоље ће вам дочарати приложене фотографије.

 

 

Чланак припремила:

Јасмина Николић

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *