Боравили смо у Грчкој

Боравили смо у Грчкој

 

Као и ранијих година и ове године је нашо драго особље и руководство Завода, обезбедило летовање за нас.

Тако смо 08. јуна нас тридесет и осморо другара и део нашег особља, кренули у десет сати увече, пут Грчке, како бисмо што раније стигли.

После преласка српско – македонске, као и македонско – грчке границе, стигли смо до одредишта, до сафирно – плавог мора, у чије воде се огледало жарко сунце.

Били смо смештени у месту Паралија, у хотелу „Паралија ин“. Особље хотела нас је љубазно дочекало, те смо одмах после смештаја по собама и ручка, отишли на плажу.

Иначе од осам дана колико смо били на летовању, два дана нам је било облачно време, али смо ми, уз помоћ особља, организовали различите активности, па смо тако правили журке, од којих је једна била такмичарског карактера. Правили смо избор за мис, певали, рецитовали, а такође и ми глумци смо одглумили део из представе „Госпођа министарка“. Свих осталих дана смо користили лепо време и проводили га у купању и сунчану. Такође смо свако вече ишли у шетње и у куповину различитих сувенира.

Морам да похвалим, у име осталих другара, који су били на летовању и храну, а посебно бих истакла и одлазак у грчки ресторан где смо пробали традиционано грчко јело, а то је чувени гирос у тортиљи.

У повратку смо посетили српско гробље, које се налази у Солуну.

И за крај желим да додам да нам је све било прелепо и да пожелим и осталим другарима да оду на једно овакво летовање за памћење.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *