Дан Завода „Мале Пчелице“ и отварање реновираног павиљона „Дуга“

Дан Завода „Мале Пчелице“ и отварање реновираног павиљона „Дуга“

Наш Завод је ове године обележио 44. годину постојања. Тим поводом, у оквиру Дана Завода, биле су организоване многобројне активности. Овај Дан је за нас посебан и сви смо га дочекали веома свечано и радосно.

Централни догађај био је заказан за 10. новембар, када је уједно и дан наше установе. Тог дана, свечано је отворен реновирани павиљон „Дуга“ или нама познатији као први павиљон. Свечано отварање реновираног павиљона обавило се уз присуствo многобројних гостију и пријатеља наше установе. Па су тако били представници локалне самоуправе, градских институција, директори социјалних установа из целе Србије, Његово Преосвештенство Епископ Шумадијски Господин Јован, а посебну част нам је указао и Председник Републике Србије, господин Томислав Николић.

 

 

 

На самом почетку, наш хор „Распеване Пчелице“ је уприличио свечани програм, а након тога свим присутнима се обратио наш директор др Владица Станојевић, који је све госте поздравио и информисао о томе шта је урађено. Након њега, за говорницом је изашао и наш председник, господин Томислав Николић, који нас је такође све поздравио и похвалио, како директора, особље, тако и нас кориснике. Том приликом је директор објавио, ко је ове године однео титулу за најбољег корисника и корисницу и свечано им доделио поклоне, заједно са председником.

Након свечаности, директор је госте повео да присуствују свечаном пресецању врпце, као и освештавању новог павиљона. Врпцу су пресекли Председник Републике Србије, господин Томислав Николић, Епископ Шумадијски Господин Јован, као и наш директор др Владица Станојевић. Након тога уследила је служба, а све то је било организовано на тераси новог павиљона. Затим су сви гости имали прилике да обиђу павиљон и да виде шта је све то урађено.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *