Дани спорта и рекреације

Дани спорта и рекреације

Током месеца септембра наш Завод је организовао традиционални Дан спорта и рекреације. Ранијих година се турнир одржавао у месецу мају, али ове године због лоших временски прилика, турнир смо померили за почетак јесени.

Турнир је одржан 28. септембра и тог дана угостили смо екипе из следећих домова: Старог Леца, Јабуке, Сремчице и Ветерника. Такмичење је одржано у фудбалу, где смо наравно и ми, домаћини, имали своју екипу.

Такмичење је кренуло око 10 часова и све време смо имали велику подршку наше публике, наших другара и особља из дома. Суђење је било фер и коректно и захваљујемо се нашим судијама Драгију и Ненаду.

На изненађење свих нас и наше домаће публике, наши фудбалери су освојили друго место, јер смо у финалу изгубили од екипе из Сремчице са 3:0, а треће место је освојила екипа из Јабуке.

Након завршеног турнира, за све госте наш Завод је приредио свечани ручак, где смо наставили дружење. Тада је била организована и додела пехара и захвалница, што је учинио наш директор др Владица Станојевић.

Оно што желим још да напоменем је и то, да нам је освојено друго место био један од бољих резултата током ове године за нас фудбалере. И искрено се надам да ћемо оставривати боље резултате током наредне године.

Са пуно лепих познастава и дружења смо испратили наше гости, а ми смо са прегршт утисака остали у дому и о томе препричавали наредних дана.

 

Чланак припремио:

Богдан Чутурица

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *