Ђурђевданска награда

Ђурђевданска награда

 

Током маја месеца, наш Завод, тачније наш директор, др Владица Станојевић је добио још једно признање и тиме желимо да вам се похвалимо.

Наиме, у нашем граду Крагујевцу, за Дан града Крагујевца, сваке године се додељују награде најпризнатијим суграђанима. Награда се додељује на дан славе Ђурђевдан и носи назив – Ђурђевданска награда.

Ове године је наш директор, др Владица Станојевић добио Ђурђевданску награду за изузетно остварење у области хуманитарног рада.

Оно што је било пресудно да наш директор добије ову поменуту награду је то што је наш живот, живот корисника, учинио достојним човека. Побољшани су нам услови живота, животни простор нам је оплемењен, имамо многобројне активности, како у самом Заводу, тако и ван њега, редовно путујемо на различите излете, летовања, зимовања, а оно што нас највише радује је то, да нас друштвена заједница сада више препознаје, данас нас прихватају као житеља овога града, ове земље, овога света…видимо све мање предрасуда и баријера, а све то захваљујући нашем директору.

Овом приликом желимо да му захвалимо на свему што је учинио за нас и да му честитамо на овако великом признању!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *