Фестивал „Hearts in harmony“

  • Posted by: admin
  • 2016-10-26

Фестивал „Hearts in harmony“

Током месеца октобра одржан је сада већ традиционални Међународни фестивал у Новом Саду. Тај фестивал је намењен особама са сметњама у развоју, под називом „Hearts in harmony“. Домаћини поменутог фестивала су наши дугогодишњи пријатељи из познатог хора ИССОН, који предводи господин Миша Близанац, који су нас и ове године позвали да учетсвујемо на фестивалу.

Наш хор „Распеване Пчеице“ и ове године је узео учешће на фестивалу. Приликом доласка, прво смо имали заједничку пробу са хором ИССОН у средњој школи, јер постоји идеја да убудуће имамо заједничке наступе. Након завршене пробе, домаћини су за све нас организовали свечан ручак, након чега смо имали мало слободног времена, које смо искористили да прошетамо улицама Новог Сада.

Наступ је био организован у вечерњим часовима, где смо сви заједно, сви присутни хорови, имали заједнички наступ. Све ово се дешавало на сцени иза катедрале. Наступ је трајао готово непуна два сата. Иако је било хладно, свима нама је било јако топло јер смо сви били заједно и видно срећни овим наступом.

Овом приликом желимо да се захвалимо домаћинима и једва чекамо следећи заједнички наступ.

 

Чланак припремио:

Богдан Чутурица

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *