Изложба – Варварин

  • Posted by: admin
  • 2014-09-25

Изложба – Варварин

                                                                                                                         Изложба у Варварину

 

Крајем месеца септембра наша другарица Ружица и друг Слађан, са дефектологом Вељом и инструкторком Данијелом, били су на продајној изложби у Варварину. Ова продајна изложба је била у сарадњи са нашим пријатељима из удружења „Кнегиња Милица“.

Наш дом је имао свој штанд, на коме су се продавале разне хаљине, шалови, чарапе и ситан накит. Пролазници су  прилазили штанду и били пуни речи хвале за наше радове и неке су и купили, као што су чарапе, шналице, плетену торбицу за мобилни телефон итд. Такође било је и других излагача из Крушевца, Параћина и околних села, који су излагали домаћу, етно храну, као што су пуњене паприке, разне врсте колача, уопштено говорећи, домаћу храну, коју су правиле још наше баке. Пазар није био велики, али наши другари заслужују сваку похвалу за стрпљење и труд, што су на достојанствен начин презентовали радове наших другара из разних креативних радионица. Наш штанд је за учешће на овој традиционалној манифестацији добио и захвалницу.

Надамо се да ће се овакве врсте продајних изложби и убудуће организовати и да ће наши другари, као и овога пута, оправдати указано поверење.

 

Чланак припремио:

Горан Вељковић Брежицки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *