„Море, пред тобом сам нема“

  • Posted by: admin
  • 2016-06-18

„Море, пред тобом сам нема“

Захваљујући нашем драгом особљу, на челу са нашим директором, др Владицом Станојевићем и ове године је организовано летовање за наше другаре. Тако смо ове године, по други пут, одмор провели у Грчкој и то у периоду од 4. до 12. јуна. Овог пута одсели смо у месту Платанамос, у Олимпијској регији.

Пут смо сви добро поднели и док смо се приближавали сафирно плавом мору, које се на пучини додиривало са светло – плавим небом, увелико су се чули узвици задовољства наших другара. Када смо пристигли до наше дестинације, малог приморског места Платанамос, нисмо се ни надали да ћемо одседнути у хотелу прве категорије „Сан Панталејмон“. Плажа је била близу хотела, а у оквиру њега смо имали и базен.

Можемо да кажемо да смо наш седмодневни боравак у Грчкој одлично искористили. Време је било мало нестабилно, тако да смо, на пример, једног дана, после топле летње кише, скроз мокри, побегли у хотел, али нам ни та киша није покварила расположење. Дан смо максимално користили за купање и сунчање, играли смо се лоптом, шалили, смејали.

Вечери смо проводили у организованим активностима, као и шетњама. Па тако смо једно вече уживали у „Звездама Панталејмона“, налик на „Звезде Гранда“, где смо се такмичили у певању, наредне вечери смо бирали Мис и Мистера и наше драго особље је поделило велики број диплома. Оно што нам је било занимљиво је то, да је највише диплома са мора понела, наша драга Бисерка Петаковић. Такође смо вечери користили и у шетњама, где смо у оближњим продавницама куповали сувенире да имамо за успомену.

Овом приликом желим у име целе групе да се захвалим руководству нашег Завода на лепо организованом летовању. Надамо се да ће и убудуће за остале наше другаре и другарице да се организује овако лепо летовање, па да нам и они пренесу своје утиске, које сам и ја покушала, овим текстом, да вама пренесем.

 

Чланак припремила:

Мирјана Илић

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *