Наша дружења

  • Posted by: admin
  • 2014-10-15

Наша дружења

Вечере за памћење

 

Поред многобројних активности, које су се догодиле током овог месеца, оно што би посебно издвојили су и наше наградне вечере. Као и претходних месеци и овог месеца су наши другари имали прилике да уживају у поменутим вечерама, укупно њих 120. Како им је било, само за вас, своје утиске, преноси наша новинарка Љиља Јанковић, која је на вечери била са својим другарима са павиљона „Сунцокрет“.

 

Моји другари, који највише доприносе у раду на павиљону „Сунцокрет“ су крајем октобра месеца, били награђени вечером у нашем ресторану. Са нама су биле и наша социјална радница Зорица и радни терапеут Марина. Љубазно озарених лица и очекујући добар провод смо кренули у ресторан. Када смо стигли, затекли смо прелепу салу, у коју ћемо и убудуће ићи на прославе.

Током вечери, музика је свирала све лепше и лепше, а ми смо се служили пљескавицама, тортом и соковима. Сви су били опуштени и лепо се проводили. Неко је запевао, а неко заиграо, тако да нисмо приметили време које је одмицало. У повратку смо другарима пренели утиске и пожелели им да и они следећи пут заслуже наградну вечеру.

Социјалној радници Зорици и радном терапеуту Марини, захваљујемо се сви, јер су својим присуством и радом увеличали нашу прославу. Такође се овом приликом захваљујемо и руководству нашег Завода, на челу са нашим директором, што нам приређују оваква весеља.

 

Чланак припремила:

Љиља Јанковић

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *