Опленачка берба у Тополи

  • Posted by: admin
  • 2018-10-11

Опленачка берба у Тополи

Почетком октобра месеца, сада већ традиционално, посетили смо Тополу. Повод за то је била Опленачка берба грожђа, која се сваке године одржава у Тополи.

            Као и претходних година и ове године смо се приказали са нашом продајном изложбом, а такође је и наш инклузивни хор „Распеване Пчелице“ имао запажен наступ.

            Како су нам пренели наши другари, јако лепо су се провели. Наш хор је насупао на главној бини, где су се представили са неколико песама. Наступ је био видно запажен и пробрали су бројне аплаузе. 

Поред наступа хора, приказали смо се и са изложбом ручних радова. Наш штанд је био запажен од стране пролазника, којих је било јако пуно, до душе као и сваке године када се организује поменута манифестација. Такође дан су провели у уживању у културно – уметничком програму. Време су искористили и посетили Опленац, прошетали су улицама Тополе, разгледали многобројне штандове. Паузу су направали уз кафицу и пријатно ћаскање.

По повратку наши другари су били видно срећни и задовољни на лепо проведеном дану. До наредне године, уживајте у приложеним фотографијама.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *