Полумаратон Бања Лука

  • Posted by: admin
  • 2018-09-28

Полумаратон Бања Лука

            „Марко Васић и моја маленкост, уз подршку нашег инструктора Ненада кренули смо у Бања Луку са циљем да истрчимо полумаратон од 21км. То је био тзв. ноћни Бањалучки маратон. Пре и после маратона време смо искористили да прошетамо улицама града и могу слободно рећи да смо скоро обишли све знаменитости које нуди Бања Лука. Па тако смо били у центру Бања Луке, у њиховој чувеној пешачкој зони, након тога обишли смо познату бањалучку тврђаву Кастел из средњег века, где се сваке јесени одржавају групна венчања. Тамо смо видели много младих брачних парова. Након обиласка отишли смо у њихов централни парк, где је био старт маратона.

Нас троје смо истрчали полумаратон, свих 21км и на циљу смо добили почасне медаље са обележијима Бања Луке. Маратон је стартовао у 19 часова увече, а завршио се око поноћи. Нама није било битно време за које ћемо истрчати, већ нам је било битно да учествујемо и да истрчимо целу стазу.

После трке смо отишли у оближњи ресторан и пробали њихов традиционални бањалучки шиш ћевап. Попили киселу воду и кафу и на крају, срећни и задовољни, са пуно лепих фотографија и пуни емоција и утисака, вратили смо се у наш Завод“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *