Посета вредна пажње

Посета вредна пажње

Током маја месеца било је пуно активности које ћемо дуго памтити, а оно што би сада посебно истакли је и посета вредна пажње.

Као што знате, до сада је министар Александар Вулин више пута обишао Завод и нас кориснике и сваки пут смо вас информисали о томе, па и у овом броју можете се упознати са разлогом поменуте посете.

Почетком маја месеца је наш Завод обишао министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, господин Александар Вулин, заједно са министарком пољопривреде и заштите животне средине, госпођом Снежаном Богосављевић Бошковић. Разлог поменуте посете је био тај што смо добили микробиолошко ђубриво и храну за живину.

Иначе да напоменемо да је наш Завод до сада од Министарства пољопривреде добило 35 сетвених јединица кукуруза. Ово министарство је за установе социјалне заштите, које имају своје пољопривредне економије, обезбедило 400 сетвених јединица кукуруза и 300 кг семена соје.

Овом приликом желимо да се захвалимо Министарству рада, као и Министарству пољопривреде на урученој донацији, а такође и свим људима добре воље, јер захваљујући њима, као и нашем драгом особљу, знамо да нисмо заборављени!

 

Чланови редакције

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *