„Прођох Левач, прођох Шумадију“

  • Posted by: admin
  • 2014-08-03

„Прођох Левач, прођох Шумадију“

Почетком августа месеца, тачније 03. августа, наш Завод је учествовао на манифестацији „Прођох Левач, прођох Шумадију“. Наиме тих дана се одржавала поменута манифестација у месту Каленић, где је наш Завод, заједно са људима из удружења „Кнегиња Милица“, узео учешће.

Наш Завод се представио радовима из наших радионица. Поред нас учешће су узели гости из бројних градова широм Србије. Међу радовима најбројнији су били ручни радови домаће радиности, а било је и радова, који као сувенири, најбоље могу да представе наше поднебље.  Наш штанд је посетио велики број знатижељних пролазника.

Дан су искористили и обишли су манастир Каленић у истоименом месту.

1 Comment

dragana

  • December 9, 2014 8:20 am
  • Reply

juce sam bila u poseti Zavodu, shvatila sam da se svi zalazu 500 % da sve funkcionise, uprkos sto je drustvo u ovakvoj situaciji. Pocela je likovna galerijau zavodu.
Stvarno se svi napori cine da se korisnici uposle.Videla sam mnogo pametnih korisnika koje je porodica odbacila. U razgovoru sa sticenicima saynala sam da ih porodica nije obisla 10 god.Sta onda da drzava uradi kad su uh svoji odbaculi. Bas sam se potresla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *