Савремена Пепељуга на новогодишњој приредби

  • Posted by: admin
  • 2014-01-17

Савремена Пепељуга на новогодишњој приредби

Уочи нове 2014.године, наши другари су приредили 26.децембра, приредбу за наше другове и особље. Учествовали су чланови драмске, литерарне и музичке секције. Драмска секција је одиграла представу „Савремена пепељуга“, у којој су учествовале девојчице из основне школе „Радоје Домановић“, заједно са нашим другарима из драмске секције. Били смо награђени, тако рећи, урнебесним смехом и топлим аплаузом, што значи да је представа успела. Ја сам играла злу маћеху, Радомир М. Тодоровић, доброг тату, Грозда Милић једну од ћерки, а Богдан Чутурица је био принц. Главна улога је припала девојчици из поменуте школе, која је била у улози пепељуге, а њена другарица је била друга ћерка. Остали глумци у представи су били пепељугини добри другови и другарице. После аплауза, који смо добили, смењивале су се литерарна и музичка секција.

Програм је водила Мирјана Гавриловић, која је уједно одрецитовала и једну своју песму, а такође сам се и ја свим присутнима обратила са једном својом песмом. После нас су своје песме рецитовали и Горан Вељковић, познатији као Брежицки, Биљана Ракић и Дона Диденко. Песме уз караоке су отпевале, Весна Филиповић, Марија Лакетић, Тијана Трговчевић и Елвис Алимовић. Приредба је била и медијски пропраћена, тако да смо увече могли да се видимо и на ТВ екранима.

[pro-player]http://malepcelice.org.rs/wp-content/uploads/video/savremena_pepeljuga.flv[/pro-player]

 

Новогодишња приредба је била јако лепа, а оно што је посебно красило је била лепо, празнично украшена трпезарија. Све је било окићено са пуно украса, срма и лампиона, а била је и новогодишња јелка.

Мислим да смо и овог пута дали све од себе, а обећавам вам да ћемо убудуће бити још бољи!

 

Чланак припремила:

Мирјана Илић

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *