Спортска дешавања

  • Posted by: admin
  • 2014-10-06

Спортска дешавања

Спортско такмичење у Дому у Старом Лецу

 

Нас тринаесторо спортиста пошли смо у Стари Лец, са нашим тренером Сањом  и дефектологом Дубравком, на такмичење у фудбалу, стоном тенису и слободним бацањима на кош.

Такмичење је одржано почетком октобра, у оквиру недеље обележавања дана установе Старог Леца. Због лошег времена турнир је требао да буде отказан, зато што је терен за фудбал и кошарку био прљав и клизав од кише и лишћа, али ипак је одржан у скраћеном обиму. Утакмице су трајале по 12 минута, на 6 минута полувреме, нокаут систем на испадање. Учествовало је шест установа: Сремчица, Стари Лец, Ветерник, Јабука, Мале Пчелице и Нови Бечеј. Прво место у фудбалу освојила је екипа Сремчице, друго место је био дом Стари Лец, треће место екипа Ветерника, четврто Јабука, ми смо били пети и шесто, последње место заузела је екипа Новог Бечеја. У стоном тенису наша Марија, Бранкица и Драган Вучетић су освојили, екипно, пехар за друго место. У слободним бацањима Стари Лец је био први, Сремчица друго место, Ветерник треће место, ми смо били четврти. Услови за игру су били немогући, клизав терен за фудбал, тако да смо се клизали по терену и падали, али на сву срећу нико се није повредио.

Након такмичења били смо на свечаном ручку са нашим тренерима и другарима из других установа, где нам је домаћин Микан, тренер Старог Леца, поделио награде и захвалнице за учешће на такмичењу. Са пуно успомена и лепих утисака вратили смо се у Завод у нади да ћемо на наредном такмичењу постићи боље резултате.

 

Чланак припремио:

БогданЧутурица

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *