Сроднички сусрети у нашем Заводу

  • Posted by: admin
  • 2018-09-15

Сроднички сусрети у нашем Заводу

Средином месеца септембра  у нашем дому организовани су сроднички сусрети. Наиме, 14. септембра, наш дом угостио је многобројну родбину, представнике Центара за социјални рад, као и пријатеље из других установа социјалне заштите. Слободно можемо рећи, да је то за нас био најрадоснији дан, јер смо се дружили са нашим најмилијима.

Гости су од раног јутра пристизали, а ми смо их сви са нестрпљењем ишчекивали. Свечани програм је био заказан за 10 часова испред наше летње позорнице, познатије као „шаховница“. За све госте чланови секција су одржали пригодан програм. Приказали су се прво наши песници, који су одрецитовали своје песме. Затим је наш хор „Распеване Пчелице“, отпевао неколико песама, а за сам крај су наши фолклорци извели сплет кола и игара.

Тога дана је било свега у изобиљу. Што би се рекло, било је и ића и пића и песама и игара.

Након завршеног свечаног дела, наши другари су своје најмилије одвели на своје павиљоне, да им покажу где они бораве и како проводе време и са њима су провели један леп дан.

Овом приликом желимо да се, у име свих корисника, захвалимо руководству нашег Завода, што је поново, после неколико година, организовао сродничке сусрете, јер појединима је то једини дан у години када их обиђу њихови најближи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *