Весело Кулинско лето

  • Posted by: admin
  • 2014-09-19

Весело Кулинско лето

                                                                                                                  Ми на петом  Веселом Кулинском лету

 

Нас тринаесторо другара пошли смо у дом Кулине, у долини малог Јастребца, између Алексинца и Ниша, на игре без граница. На играма без граница, које се одржавају под називом „Весело Кулинско лето“, ове године учествовало је 5 установа и то су Велики Поповац, Стамница, Кулине, Сремчица и наш Завод.

Наши инструктори су били Ирена Савовић и Миланка Горгиевски. Од нас тринаесторо право учешћа имали смо нас осморо, а њих петоро су пошли као публика, да нас подрже у такмичењу.

Игре без граница су биле: бацање пинг-понг лоптица у кош и ко више убаци лоптица у временком периоду од два минута, добија од једног до три поена. То правило је важило и за друге игре. Од осталих игара биле су музичка столица, склапање слагалице, скок из места, стављање и скидање качкета са главе. Наша екипа Завода је освојила осам бодова и заузела треће место. Као капитен, ја сам освојио пет бодова, а као награду добили смо пехар, за треће место и традиционално и медаље, као и сваке године.

Дом Кулине нам је приредио своју позоришну представу „Чаробна кутија“. Уз музику, весеље и игру смо прославили наш успех са осталим другарима из других установа.

Надамо се да ћемо и ми наредних година остварити бољи успех и  освојити прелазни пехар и прво место. Ове године је освојила екипа Великог Поповца прелазни пехар и њима пуно честитки.

 

Чланак припремио:

Чутурица Богдан

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *