Др Владица Станојевић ”Човек године”

  • Posted by: admin
  • 2015-12-21

Др Владица Станојевић ”Човек године”

 

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања доделило је у Народном позоришту у Београду признања ”Човек године” запосленима у систему социјалне заштите.

Један од петоро добитника је и директор Завода за смештај одраслих ”Мале Пчелице” др Владица Станојевић.

Другу годину за редом, Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања наградује најбоље социјалне раднике признањем ”Човек године” али и чеком од 200 хиљада динара које је донирало Удружење осигуравача Србије.

Како је речено на овој манифестацији одржаној у Народном позоришту Србије, реч је о људима који су свој живот посветили онима од којих су сви одустали.

Међу петоро добитника признања Човек године које се додељује у различитим категоријама је и директор крагујевачког Завода за смештај одраслих Мале Пчелице, др Владица Станојевић.

Током двогодишњег мандата, из сопствених средстава, у ову установу уложено је око 50 милиона динара у реновирање објеката у циљу побољшања квалитета живота око 900 корисника.

Иначе признања стручним социјалним радницима додељена су у категоријама социјалне заштите, установама за децу без родитељског старања, геронтолошких центара и центара за одрасле, пензионера и у области хранитељства.

Специјална награда министарства додељена је Кетлин Брашић из УНИЦЕФ-а

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *