Како смо обележили Дан заљубљених

Како смо обележили Дан заљубљених

Наши другари и драго особље са павиљона „Дуга“, нама познатијег као први павиљон, поводом обележавања Дана заљубљених, дошли су на једну веома занимљиву идеју. Наиме, пожелели су да на посебан начин  обележе овај дан. Како у нашем дому има велики број дугогодишњих заљубљених парова, желели су за све њих да организују колективно венчање. И можемо вам рећи да су у томе и успели.

Припреме за колективно венчање су трајале неколико дана. Украсили су боравак свог павиљона, организовали пријаву свих оних парова, који су желели да се „венчају“, обезбедили су матичаре, кумове и сведоке, као и свештеника, а обезбедили су и бурме.

На овај начин је укупно двадесетак парова, рекло своје „Да“. Наш другар Пеђа је био у улози свештеника, сестра Биља и наш Бојан, као и др Ксенија су били матичари, кумови и сведоци.

Како је све то изгледало, најбоље погледајте на приложеним фотографијама. Оно што још можемо да додамо је и то, да су наши младенци имали и свој први плес и сви су били видно срећни и испуњени, а наравно и заљубљени, тога дана.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *