Маскенбал у Заводу

Маскенбал у Заводу

Поводом првог априла, Дана шале, у нашем Заводу, одржан је маскенбал, али због пуно активности, које смо имали током овог месеца, померен је за неколико дана и одржан је у првој половини априла месеца. Све то се одигравало у трпезарији између првог и другог павиљона.

Могли смо да видимо разне маске наших другара и другарица. Када је почео маскенбал, пред нашим очима су дефиловали наши другари прерушени у разноразним, вешто направљеним костимима и маскама. Па тако смо имали прилике да уживамо у погледу на принцезе, собарице, певаче и певачице, воћкице, гусаре, ликове из бајки, младенце… Они су заједничким учешћем направили пун погодак и код сваког од нас произвели пуно смеха. О томе како је све то изгледало, препуштам вама, наши драги читаоци да на основу приложених фотографија сами процените.

Жири су сачињавали наш директор др Владица Станојевић, доктор Ћира, докторка Ксенија и наша председница савета корисника, Јасмина, који је имао врло тежак задатак, јер знамо да им није било лако да изаберу најлепше, најсмешније, најкреативније маске, јер свака маска је имала своју причу и сви учесници су се потрудили да своје маске изнесу на прави начин. Али ипак нису могли сви да победе. Можемо вам рећи да је жири и ове године био фер и коректан и доделио је многобројне награде. Па је тако сваки павиљон имао прво, друго и треће место, а главну награду су ове године однели наши другари са павиљона „Бисер“, који су били маскирани у Снежану и 7 патуљака.

На крају желим само да напомене и да похвалим све учеснике овогодишњег маскенбала, а посебно моје другове са петог павиљона, где се налазе наши најстарији и као и сваке године и ове су узели учешће на поменутом маскенбалу.

 

Чланак припремила:

Љиља Јанковић

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *