Ми на Егејском мору

Ми на Егејском мору

Као и ранијих година и ове године је наше драго особље и руководство Завода, обезбедило летовање за нас.

Тако смо 15. Јуна, нас тридесет и петоро другара и другарица, и део нашег особља, кренули у десет сати увече, пут Грчке, како бисмо што раније стигли.

Летовали смо у дивном приморском градићу, Паралија, које излази на Егејско море. Како кажу у рекламама „златни песак“ нас је чекао на дугачким и пространим плажама. Могли смо да ходамо по њему и при уласку у море, скоро неких 100 до 200 метара, а да нам вода допире само до струка.

Ове године имали смо луксузан смештај у хотелу са пуним пансионом.

Дане смо проводили одмарајући се и купајући на плажама, а такође смо шетали по овом лепом приморском градићу. Обишли смо и њихову импозантну цркву, а једно вече смо присуствовали и Фестивалу грчке, чешке, па и наше музике. Једно вече смо искористили да посетимо оближње туристичко место, Олимпик Бич, када смо се возили отвореним туристичким возићем, тако да смо могли да уживамо у вожњи са погледом на море и палме.

На летовању смо остали пуних седам дана и лепо се одморили.

Паралија и ово наше летовање, остаће нам у лепој успомени и сећању, а овом приликом желимо са вама да поделимо и пар фотографија, које смо направили за успомену.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *