Наш излет

Наш излет

Током месеца маја организован је наш дуго ишчекивани излет. Тако је педесет наших другара и другарица, у пратњи особља, 27. маја, кренуло на излет.

Припреме су трајале неколико дана и са великим нестрпљењем смо у раним јутарњим часовима кренули. Прво стајање је било у манастиру Лешје. У манастиру су нас љубазно дочекали. Имали смо прилике да обиђемо сам манастир и да се упознамо са његовом историјом. Такође су нам припремили кафу, чајеве и послужење, тако да након обиласка смо сви заједно направили мали предах.

Након обиласка манастира упутили смо се ка Соко Бањи. Прво смо посетили извор Рипаљка, где је била организована и ужина. Након тога смо обишли Завичајни музеј у самом центру бање, а затим смо имали слободно време, које смо искоритили на најбољи могући начин. Обишли смо Соко Бању, посетили чувене паркове, шеталишта, као и плажу, а време смо искористили и за куповину сувенира, како би имали успомену на овај дан.

На крају овог прелепог дана, имали смо организовану вечеру у ресторану „Сплендин“.

Сви срећни, задовољни и видно уморни, вратили смо се у наш Завод,  веома нестрпљиви да својим друговима и другарицама препричамо утиске. Надамо се да ће и они имати прилике да иду на неки сличан излет и да се врате са прегршт лепих утисака!

 

Чланови редакције

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *