Наши фудбалери у Јабуци

Наши фудбалери у Јабуци

Нас седморо фудбалера кренули смо у дом Јабука код Панчева, на такмичење у фудбалу. Турнир у фудбалу се одржава традиционално сваке године у част Милана Милутиновића Комшије, преминулог корисника Дома Јабука.

На турниру је учествовало 6 установа: Дом из Кулине, Ветерник, Сремчица, Стари Лец, наш Завод и домаћини из дома Јабука.

Наши спортисти су одиграли три утакмице и ушли смо у полу финале, где смо изгубили од дома из Ветерника, а за треће место смо се надметали са домом из Старог Леца, и нажолост и ту утакмицу смо изгубили. Тако да смо заузели четврто место, али како кажу спортисти, учи се на поразима.

На свечаном ручку, који су спремили у нашу част, била је додела медаља и пехара, као и захвалница. Директор дома је уручивао награде и том приликом се захвалио свима нама учесницима.

Оно чиме желимо да се похвалимо је да је нашем заводу уручен пехар за најбољег голмана, који је добио наш другар, фудбалер А.С., а сам пехар носи назив „Томајек Перица“, који је био наш другар и корисник у нашем дому, у Заводу „Мале Пчелице“, а последњих пар година је био корисник Дома у Јабуци. Овај пехар је у његову част, јер је и наш другар Перица био голман.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *